Groepen

Een prachtige locatie voor zowel kleine als grotere groepen, van kookworkshop tot bruiloft, wat je ook maar te vieren hebt!

DE MOGELIJKHEDEN ZIJN EINDELOOS

Onze Gastrobar bij Rozendaal is een prachtige locatie waar je terecht kunt voor jouw feest of evenement. Of je nu een kookworkshop wilt volgen, van een High Tea wilt genieten na een bezoek aan museum Twente Welle of je huwelijk wilt vieren, de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij zijn dichtbij het centrum en het station gesitueerd. De bus stopt voor de deur en wanneer je met de auto komt beschikken wij over volop gratis parkeergelegenheid.

KOOKCLINICS/WORKSHOPS VANAF 10 PERSONEN

Samen koken, dat is genieten. Bereiden, proeven, drinken en proosten. Onder deskundige begeleiding van onze chef-kok volgt u samen een kookworkshop en gaat u daarna gezellig met z’n allen aan tafel. De kookworkshops zijn ideaal voor vriendengroepen, vrijgezellenfeestjes, familiereünies en bedrijfsuitjes. Volledig op maat, zoals b.v. een tapasworkshop, de combinatieworkshop of de er-op-uitworkshop.

BRUILOFTEN | PARTIJEN

Een dag om nooit te vergeten, blijvende mooie herinneringen creëren, Gastrobar bij Rozendaal is graag van de partij. Naast de unieke (historische) locatie zijn er ook nog mogelijkheden te over om jouw feest op locatie te verzorgen. Gegarandeerd succes! Specifieke wensen voor een bruiloft, familiedag, bedrijfsborrel/uitje, etc.? Vraag geheel vrijblijvend naar de vele mogelijkheden.

Neem contact op

HIGH WINE | HIGH TEA

Wijn en spijs, een overheerlijke combinatie van wijnproeverij en kleine huisgemaakte gerechtjes, keuze uit High Wine of High Wine de Luxe. Dankzij ons Enomatic systeem kunnen wij verschillende wijnen laten proeven met de daarbij passende kleine tapas gerechtjes. Liever lekker theeleuten? Dan is onze High Tea een echte aanrader, verschillende gangen zoete en hartige lekkernijen, met een bijzondere afsluiting. Vergezeld van verschillende thee soorten of koffie.

Reserveer

CHEF’S DINNER

Iedere vrijdag struint Chef Andre Driezen de foodmarkt af op jacht naar verse ingrediënten passend bij het seizoen. Laat jou en je gezelschap verwennen en verrassen tijdens een avond gevuld met dagverse, ambachtelijk bereide producten, geheel verzorgd door de Chef himself.

Lees meer