CATERING

ZAKELIJK | PRIVÉ

 

ER VALT IETS TE VIEREN?

Uw bedrijf bestaat al weer een hele tijd en dat is reden genoeg om dat te vieren. U wilt zoals altijd uw gasten in de watten leggen. Iedereen voorzien van een lekker drankje met een hapje. Gastrobar bij Rozendaal neemt die taak graag op zich.

Waar wij aan denken bij catering?

Een jubileumfeest, eventcatering, een personeelsfeest, een (zakelijke) receptie.  Ook voor vergaderingen, inspiratiedagen, of andersoortige bijeenkomsten verzorgen wij met liefde uw catering.

Als u daar ook aan denkt, is een afspraak snel gemaakt om aan alle wensen te voldoen.

neem contact op

CATERING MET EEN SPECIAAL TINTJE

De zaak bestaat al weer 25 jaar, een van je werknemers viert zijn ambtsjubileum, de opening van een nieuwe vestiging moet gevierd worden. Of denkt u aan een kerst of- nieuwjaarsborrel?

We doen het allemaal. Niets is te gek. Om te beginnen de locatie. In de showroom van een garage, in het museum, bij de marathon, zelfs in het bos. We hebben het allemaal al eens gedaan. Inrichting, aankleding, locatie, benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

En dan hebben we het nog niet over de menukeuze. Italiaans, Spaans, live cooking, een haring party. Ook daarin denken we graag met u mee. Uw feestje is toch eigenlijk ook een beetje ons feestje.

neem contact op

CATERING BIJ U THUIS

Niet drie dagen in de keuken staan, maar een volledig verzorgde catering. Gemak dient de mens. U kunt de tijd aan uw gasten besteden, terwijl Gastrobar bij Rozendaal de inwendige mens verzorgt.

Een heerlijk idee, voor als u wat te vieren heeft in de familiesfeer.  En moet het iets bijzonders worden? Een stamppotmaaltijd, iets Frans, Spaanse tapas of lekkere borrelhapjes? Ook op mini niveau verzorgen wij graag uw catering. Een klein groepje een intieme setting?

U bent degene die het bepaalt, wij voeren het uit, maar geven natuurlijk ook deskundig advies.

Een bijzondere dag met bijzondere catering dan bent u bij Gastrobar bij Rozendaal aan het juiste adres.

neem contact op

KORTOM...ROEPT U MAAR

We hebben al veel catering gedaan. De Marathon van Enschede, diners in het Rijksmuseum van Twenthe, event catering. Maar ook in de privé sfeer, de verjaardag van Oom Ben die 80 werd, Evelien 21 en de ijscokar op het kinderfeestje.

Personeelsfeest, event catering, vergader-arrangement, kerst- of nieuwjaarsborrel, verjaardag, live cooking, bruiloften en partijen.

En staat uw feestje er niet bij? Geen probleem. Voor elk cateringprobleem hebben wij een smakelijke oplossing.

NEEM CONTACT OP