CHEF'S MENU

Een verrassingsmenu met verse producten van het seizoen. Van woensdag t/m zondag.

DINEREN

Vanaf 5 juni mogen wij ook binnen weer open. Namens het RIVM gelden er wel een aantal voorwaarden waar wij ons natuurlijk ook aan willen houden. Hier zijn de voorwaarden te lezen.

Wil je nu al vast reserveren en onze nieuwe kaart bekijken, klik dan hier.

Naast het lunchen, loungen en diner bij ons blijft de mogelijkheid tot afhalen en bezorgen tot onze service horen.

DINERKAART

EEN AVOND VOL CULINAIRE VERRASSINGEN

Er wordt voor u gekookt. En niet zomaar door iemand, maar door de chef himself.

Iedere week struint chef Andre Driezen de foodmarkt af, op jacht naar verse ingrediënten die passen bij het seizoen. Laat u verwennen en verrassen tijdens een avond gevuld met dagverse, ambachtelijk bereide producten. Vier, vijf of zes gangen, wat u wilt.

Benieuwd naar deze bijzondere invulling? Alleen of met de hele familie, vrienden en bekenden? Graag van tevoren reserveren.

neem contact op

PRIJZEN

3 gangen – € 37,50

4 gangen – € 47,50

5 gangen – € 57,50

6 gangen – € 67,50

Neem contact op