Zakelijke Feesten

Vier wat je kan vieren!

Hier bij Gastrobar bij Rozendaal kunt u terecht voor al uw zakelijke feesten en partijen; jubileums, afscheid, vergader-arrangementen, kerstborrels, personeelsfeesten of iets heel anders natuurlijk . (Bijna) alles is mogelijk!

NEEM CONTACT OP

Particuliere feesten

Gastrobar bij Rozendaal is een prachtige locatie om uw verjaardag, personeelsfeest, kerst- of nieuwjaarsborrel, en partijen te houden. U kunt op deze prachtige feestlocatie in Enschede een leuk feest geven om nooit te vergeten.

NEEM CONTACT OP

Huwelijksfeesten

Een feest om nooit te vergeten, blijvende mooie herinneringen. Gastrobar bij Rozendaal is graag van de partij om invulling te geven aan uw huwelijk. Dat kan in onze eigen oude poetsdoekenfabriek. Ja, dat waren we vroeger….. En wij helpen graag met de invulling en uitvoering er van. Specifieke wensen, bijzondere muzikale invulling, knalideetjes? Een afspraak voor een bruiloft of huwelijks feest is zo gemaakt!

NEEM CONTACT OP

KORT EN GOED, DE MOGELIJKHEDEN ZIJN (BIJNA) EINDELOOS

Samengevat willen we zeggen: wordt het niet weer eens tijd voor een feestje? Een mooie aanleiding is snel gevonden, maar waar. Laat Gastrobar bij Rozendaal nu zo’n perfecte locatie zijn. Een High Tea gecombineerd met een bezoek aan de Museum Fabriek. Een huwelijksfeest, trouwdag of bijzondere verjaardag. Vlakbij het centrum, de bus stopt voor de deur en aan parkeergelegenheid geen gebrek. Wat wilt u nog meer?

NEEM CONTACT OP