Het eerste restaurant met de Viropower

Virus- en bacterievrije lucht

Gastrobar trotse eigenaar van de Viropower

Hoewel de tafels van de Gastrobar helaas nog even leeg zullen blijven, denken we graag vooruit en hebben we geïnvesteerd in de “Viropower”, om u straks zo veilig mogelijk te kunnen verwelkomen. Want wat verlangen we er allemaal naar om weer zorgeloos te kunnen samenkomen.

 

De viropower neutraliseert schadelijke deeltjes in de lucht waardoor u straks in een zuivere en schone omgeving uw drankje, lunch of diner kunt nuttigen. Professionele stof- en HEPA-filters filteren fijne stofdeeltjes, pollen en allergenen uit de lucht. Daarnaast zorgt de combinatie met UVC-lampen ervoor, dat 99,9% van de virussen en bacteriën geëlimineerd wordt. Dit geldt dus ook voor het coronavirus dat evt. in aerosolen aanwezig is. De werking van deze filters en de UVC-lampen is wetenschappelijk aangetoond en is ontwikkeld door een van de marktleiders op het gebied van professionele UV- en lichttherapie in o.a. de medische wereld.

 

Natuurlijk hebben wij geen invloed op een evt. besmetting bij één van onze gasten, maar we kunnen er zo wel voor zorgen dat het virus zich niet via de lucht rondom verspreidt in ons restaurant. Wij hopen u snel weer te mogen begroeten bij de Gastrobar, waar wij zorgen voor een veilige en gezellige gastronomische beleving!

 

Meer informatie over de ViroPower? Check het hier.