KOOKCLINICS OF WORKSHOPS VANAF 10 PERSONEN

Samen koken, is genieten. Bereiden, proeven, drinken en proosten. Onder deskundige begeleiding van onze chef-kok volgt u een kookworkshop. En daarna met z’n allen aan tafel. De kookworkshops zijn perfect geschikt voor vriendengroepen, vrijgezellenfeestjes, familiereünies of bedrijfsuitjes. Wilt u uw eigen chefs dinner? Maak gebruik van onze keuken en nodig vervolgens uw eigen gasten uit.

NEEM CONTACT OP

BRUILOFTEN, FEESTEN EN PARTIJEN

Ja, daar zijn wij ook van. Een feest om nooit te vergeten, blijvende mooie herinneringen. Gastrobar bij Rozendaal is graag van de partij om invulling te geven aan uw feest. Dat kan in onze eigen oude poetsdoekenfabriek. Ja, dat waren we heel vroeger….. Maar er zijn meer locaties denkbaar. En wij helpen graag met de invulling en uitvoering er van. Specifieke wensen, bijzondere muzikale invulling, knalideetjes? Een afspraak voor een bruiloft, feest of partij is snel gemaakt.

NEEM CONTACT OP

HIGH WINE / HIGH TEA / HIGH BEER

Bij elke dranksoort een andere gerechtje. High Wine met huisgemaakte delicatessen. High Tea met zoete en hartige lekkernijtjes. En dan blijft High Beer over. Bij ieder biertje een bijzondere hapje. Benieuwd wat u kunt verwachten?

NEEM CONTACT OP

STAAT UW FEESTJE ER NIET BIJ

Onze mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Maar om de perfecte klik te kunnen maken is een informatief gesprek een must. Even bellen of mailen, afspraak gemaakt? Het feest kan bijna beginnen. Kunt u ook niet wachten?

NEEM CONTACT OP

KORT EN GOED, DE MOGELIJKHEDEN ZIJN (BIJNA) EINDELOOS

Samengevat willen we zeggen: wordt het niet weer eens tijd voor een feestje? Een mooie aanleiding is snel gevonden, maar waar. Laat Gastrobar bij Rozendaal nu zo’n perfecte locatie zijn. Een kookworkshop, een High Tea gecombineerd met een bezoek aan de Museum Fabriek. Een huwelijksfeest, trouwdag of bijzondere verjaardag. Vlakbij het centrum, de bus stopt voor de deur en aan parkeergelegenheid geen gebrek. Wat wilt u nog meer?

NEEM CONTACT OP