Lunchen

Ons terras is eindelijk weer geopend en er kan weer bij ons geluncht worden. Mogelijk van dinsdag t/m zondag tussen 12.00 en 17.00 uur.

Reserveren kan via 053-4807695 / whatsapp 06-53392496 of stuur een mail naar info@gastrobarbijrozendaal.nl. Ter plaatse aan de deur is tevens mogelijk, mits er plek is.

Lunchkaart

Lounge

Van 15.00 tot 17.00 uur (snacks tot 17.30 uur) is het mogelijk om van onze loungekaart te bestellen. Lekkere snacks, knabbelplank, broodplank, nacho’s etc.

Reserveren kan via 053-4807695 / whatsapp 06-53392496 of stuur een mail naar info@gastrobarbijrozendaal.nl. Ter plaatse aan de deur is tevens mogelijk, mits er plek is.

Loungekaart

Dineren

Vanaf 5 juni mogen wij ook binnen weer open. Namens het RIVM gelden er wel een aantal voorwaarden waar wij ons natuurlijk ook aan willen houden. Hier zijn de voorwaarden te lezen.

Wil je nu al vast reserveren en onze nieuwe kaart bekijken, klik dan hier.

Naast het lunchen, loungen en diner bij ons blijft de mogelijkheid tot afhalen en bezorgen tot onze service horen.

Dinerkaart

Shared Dining

Lekker samen thuis genieten? Van dinsdag t/m zondag kunt u uw bestelling bij ons afhalen!

Gastrobar Bij Rozendaal biedt verschillende Sharing Diners, borrelplanken en een high tea aan. Van Fruits de Mer tot aan zoetige, huisgemaakte scones voor een gezellige high tea. Een houten plank vol tapas hapjes op porseleinen bordjes of gaat uw voorkeur meer uit naar een kaasassortiment, vis of diverse ham- en worstsoorten? Bestellen kan via onderstaand bestelformulier, of bel 053-4807695 / whatsapp 06-53392496. Alleen voor afhaal.

Shared Dining Menu

Koken Op Locatie

Graag een feestje, een diner of een bijeenkomst houden bij u thuis of elders? Gezien de huidige regelgeving kan dat best lastig zijn, maar wij denken graag met u mee. We bouwen een keuken met ons apparatuur of we maken gebruik van de keuken op locatie. Wij maken er net zo’n culinair feestje van als dat we in ons restaurant doen! E-mail of bel ons voor de mogelijkheden, wij denken graag met u mee.

Maak een afspraak