Shared Dining

Lekker borrelen thuis? Van dinsdag t/m zondag kunt u uw bestelling door ons laten bezorgen of bij ons afhalen!

Gastrobar Bij Rozendaal biedt verschillende Sharing Diners, borrelplanken en een high tea aan. Van Fruits de Mer tot aan zoetige, huisgemaakte scones voor een gezellige high tea. Een houten plank vol tapas hapjes op porseleinen bordjes of gaat uw voorkeur meer uit naar een kaasassortiment, vis of diverse ham- en worstsoorten? Een lekker diner in plaats van een hapje? Bij Gastrobar Bij Rozendaal bent u aan het juiste adres.

Shared Dining Menu

Thuismenu

Wij bieden een heerlijk 3-gangen keuze menu voor thuis. Alle gerechten zijn zo ver mogelijk voorbereid, inclusief duidelijke instructie. Minimale inspanning, maximaal genot!

Bezorgen en afhalen is mogelijk, van donderdag tot en met zondag. Alle gerechten hebben een duidelijke bereidingswijze. Lekker makkelijk, lekker thuis. Graag van te voren bestellen via info@gastrobarbijrozendaal.nl, bel naar 053-4807695 of stuur een whatsapp naar 06-53392496.

Bekijk thuismenu

Lunchen

Helaas zijn we gesloten i.v.m. de maatregelen en is lunchen in ons restaurant niet mogelijk.

Lunchkaart

Dineren

Helaas zijn we gesloten i.v.m. de maatregelen en is dineren in ons restaurant niet mogelijk.

Dinerkaart

Koken Op Locatie

Graag een feestje, een diner of een bijeenkomst houden bij u thuis of elders? Gezien de huidige regelgeving kan dat best lastig zijn, maar wij denken graag met u mee. We bouwen een keuken met ons apparatuur of we maken gebruik van de keuken op locatie. Wij maken er net zo’n culinair feestje van als dat we in ons restaurant doen! E-mail of bel ons voor de mogelijkheden, wij denken graag met u mee.

Maak een afspraak