eten & drinken

LUNCHEN | BORRELEN | WIJNEN | DESSERT

Lunchen

Gastrobar Bij Rozendaal heeft heerlijke lunches, zowel zakelijk als privé. Voor groepen, maar ook voor twee.Onbezorgd smullen na een bezoekje aan de Museum Fabriek? Een lunchafspraak met vrienden of relaties? Bij Rozendaal bent u aan het juiste adres. Een blik op de lunchkaart, gewoon even klikken!

 

Lunchkaart

Borrelen

Lekker borrelen op het terras of binnen aan de bar? Donderdag, vrijdag en zaterdag kunt u in de zomerperiode tot laat bij ons terecht.

Gastrobar Bij Rozendaal schenkt de zomer in uw glas met heerlijke cocktails, verfrissende bombay of gin mare of een van onze smaakvolle wijnen.

Natuurlijk kan daarbij gegeten worden. Borrelhapjes in de vorm van tapas, stoere frieten, sushi of zomerse salades. Gaat uw voorkeur meer uit naar een kaasassortiment, vis of diverse ham en worstsoorten? Een lekker diner in plaats van een hapje?

Bij Rozendaal bent u aan het juiste adres. Een blik op de kaart, gewoon even klikken!

onze kaart

Wijnen

In samenwerking met Elhorst wijnen bieden wij u een ruime keuze uit 16 verschillende wijnen.

In de categorie wit nemen we u mee naar Frankrijk (Viognier), Duitsland (Weiss Burgunder) en Italie( Pinot Grigio). Rosé uit Frankrijk (Grenache) en Portugal (Touriga Nacional). Of drinkt u liever rood of bubbels?

Mocht de wijn u zo goed bevallen dat u wat mee wilt nemen naar huis? Geen probleem, tegen de reguliere winkelprijs regelen wij dat voor u.

Wijnkaart

Dessert

Op zoek naar iets bijzonders voor een zeer geslaagd (kinder)feest? Met ijs fondue is het altijd geslaagd. Hetzelfde principe als kaas of vlees fondue, maar nu met stikstof. Je dipt je framboos, banaan, of sinaasappel in de stikstof en het lekkerste zelfgemaakte ijsje is geboren. En niet een ijsje, maar zoveel als je wilt. Of het nu chocola, citroen, cake of marshmallow is. En wilt u een ander heerlijk dessert. U vraagt en wij zorgen voor een overheerlijk dessert.

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Neem contact op