eten & drinken

LUNCHEN | DINERENBESTELLEN | GASTROTRUCK

Lunchen

Gastrobar Bij Rozendaal heeft heerlijke lunches, zowel zakelijk als privé. Voor groepen, maar ook voor twee. Onbezorgd smullen na een bezoekje aan de Museum Fabriek? Een lunchafspraak met vrienden of relaties? Bij Rozendaal bent u aan het juiste adres. Een blik op de lunchkaart, gewoon even klikken!

Lunchkaart

Dineren

Sinds kort is Gastrobar Bij Rozendaal ook open voor dineren. Van woensdag tot en met zondag kunt u genieten van een heerlijke avondkaart op een fijn terras. Woensdag tot en met zondag van 16.00 uur tot 20.30 uur is het mogelijk om te bestellen. Neem gerust een kijkje, tot snel!

Dinerkaart

Shared Dining

Lekker borrelen thuis? Vrijdag, zaterdag en zondag kunt u uw bestelling laten bezorgen of zelf afhalen bij Gastrobar Bij Rozendaal!

Gastrobar Bij Rozendaal biedt verschillende Sharing Diners, planken of een high tea aan. Van Fruits de Mer tot aan zoetige, huisgemaakte scones voor een gezellige high tea. Een houten plank vol tapas hapjes op porseleinen bordjes of gaat uw voorkeur meer uit naar een kaasassortiment, vis of diverse ham en worstsoorten? Een lekker diner in plaats van een hapje? Bij Gastrobar Bij Rozendaal bent u aan het juiste adres. Een blik op de kaart, gewoon even klikken!

Bestelkaart

GastroTruck

Naast het lunchen en dineren bij Gastrobar Bij Rozendaal, is het ook mogelijk om af te halen. We bieden gerechten aan die de GastroTruck naast ons terras klaarmaakt, van burgers tot spare ribs. Woensdag tot en met zondag staan we van 16.00 uur tot 20.00 uur klaar voor jullie! We bieden een uitgebreid menu aan. Vooraf een tijd en bestelling doorgeven is gewenst via e-mail of bellen naar 06-53392496. Kom gezellig langs om even te kijken en te proeven van ons concept…

Bestelkaart

Koken Op Locatie

Graag een feestje, een diner of een bijeenkomst willen houden? Gezien de regelgeving kan dat best lastig zijn… Helaas zijn wij momenteel ook nog gesloten. Mist u ons? Dat kunnen wij uiteraard ook bij u op locatie komen koken. We bouwen een keuken met ons apparatuur of we maken gebruik van de keuken op locatie en maken er net zo’n feestje van als dat we dat in het restaurant deden! E-mail of bel ons voor de mogelijkheden. We staan graag voor u klaar.

Contact ons